SILENTPROJECT.NL
ProductPreview

Dit is de site van de webdesigner & grafisch ontwerper Ferré Tempelman, ook wel bekend met de nickname 'The Silent' op diverse fora, van het web.

Het is ook mogelijk om mij fulltime of partime in te huren op freelance basis. Heeft u een vacature die ik eventueel zou kunnen opgevullen neem dan ook contact met me op via overzicht pagina kunt u mijn cv inzien en een lijst van de laatste werk.

Wat is SILENTPROJECT.NL, en wat kan SILENTPROJECT.NL allemaal voor u betekenen. Bekijk op deze site wat er allemaal kunt en mag verwachten als u met SILENTPROJECT.NL in zee gaat. Dit kan rechtstreeks of natuurlijk via één van de partners. [zie partner pagina]

Vriendelijke groeten,
Ferré Tempelman.

WEBLOG
Kijk voor nieuwtjes ook eens in de weblog [klik hier] Hier wordt nog aan gewerkt, ivm spammers.
muziek [aan]
PreviewOpdracht
Wie is SILENTPROJECT.NL?

Op dit moment bezig met bijvoorbeeld de sites van de wijkvereniging Rietlanden-emmen.net, RChelicopters.nl en haardenenschouwen.nl

SILENTPROJECT.NL staat voor effectieve en creatieve webdesign oplossingen die functioneel, onderscheidend en stijlvol design opleveren. We zijn in staat om voor u het juiste product samen te stellen en hiermee te voldoen aan uw vraag.

Of het nou gaat om een wallpaper of een logo bij SILENTPROJECT.NL bent u al een heel eind op weg naar uw einddoel.

Kijkt u eens gerust rond op deze site om te laten overtuigen.

Terug naar de Index Mail naar SILENTPROJECT.NL Omhoog
[ Disclaimer ]- ©2002SILENTPROJECT.NL -[ Algemene Voorwaarden ]